El MIJAC Safa ja té data per a la XVII edició de la caminada popular Joan Vila

Tindrà lloc el diumenge 26 de novembre i comptarà amb dos recorreguts d'11 i 19 quilòmetres, respectivament

Redacció
13 de novembre del 2017
Actualitzat a les 12:08h
El MIJAC de la Sagrada Família de Manresa, conegut popularment com el MIJAC Safa, ja ha trobat una nova data per a celebrar la dissetena edició de la caminada popular Joan Vila. Si bé l'activitat s'havia de dur a terme aquest passat diumenge, 12 de novembre, des de l'organització es va decidir posposar la convocatòria després que l'Audiència Nacional enviés a la presó vuit consellers de la Generalitat. 

Finalment, la data de la caminada serà el proper diumenge 26 de novembre. Com en cada edició, la ruta serà circular i els participants podran escollir entre el recorregut curt (d'11 quilòmetres) i el llarg (de 19) que, enguany, transcorreran per la riera de Rajadell i la de Guardiola. Concretament, el circuit començarà al MIJAC Safa (carrer Sant Cristòfol 44-46) a les vuit del matí, arribarà al Pont Vell, seguirà per l'Oller del Mas, Salelles, Les Farreres, el Xup, i tornarà fins el punt d'inici.

Durant el recorregut hi haurà diversos avituallaments, un dels quals serà una botifarrada, que es preveu realitzar-la a la riera de Rajadell dins del terme municipal de Manresa. 

Les inscripcions per a participar a la caminada ja estan obertes, si bé també es vendran dorsals el mateix dia 26. En el cas de voler-les adquirir anticipades (a un preu de 8 euros), hi ha l'opció de fer-ho per internet, clicant aquí, o anant a l'AVV de la Sagrada Família (carrer Penedès), tots els dilluns, dimecres i divendres, de quatre a set de la tarda. Les persones que s'inscriguin a l'excursió el mateix diumenge, hauran de pagar 10 euros.