Artur Mas participarà divendres en la tercera jornada de networking de Castellbell i el Vilar

Artur Mas serà l'encarregat de presentar la tercera jornada de networking de Castellbell i el Vilar
Artur Mas serà l'encarregat de presentar la tercera jornada de networking de Castellbell i el Vilar | Flickr PDECat
Redacció
13 de novembre del 2017
Actualitzat a les 10:52h
Castellbell i el Vilar manté obertes les darreres inscripcions per participar a la tercera jornada de networking al municipi, que tindrà lloc aquest divendres, 17 de novembre, i que començarà a dos quarts de deu del matí. 

Aquest any la trobada, que compta amb l'organització de l'Associació de Professionals Autònoms i Empreses (APAE) i del propi Ajuntament de Castellbell, fa un pas endavant i potenciarà la part lúdica de l'esdeveniment traslladant-lo al circuit de velocitat de Can Padró. 

L'obertura de la jornada anirà a càrrec de l'expresident de la Generalitat, Artur Mas, i tot seguit es comptarà amb la intervenció de Mònica Mendoza, ponent de referència en el sector de l'emprenedoria i l'empresa. L'activitat, que pretén ajudar a generar oportunitats al territori, inclourà unes sessions de networking entre empresaris i activitats lúdiques, com un taller de conducció drift; rutes en 4x4 o experiències de conducció amb ral·li. Tot plegat acabarà a les dues del migdia.

Les inscripcions per a participar a la jornada són gratuïtes i s'han de tramitar a través del correu electrònic [email protected]. També es poden formalitzar trucant al 93 828 38 62.