El CN Minorisa perd a la piscina del Poble Nou per un gol a falta de 24 segons (10-9)

Els manresans van dominar el partit fins al descans llarg

12 de novembre del 2017
Actualitzat a les 21:12h
En un partit molt igualat, CN Poble Nou i CN Minorisa van decidir la sort del matx en el darrer minut, quan els bagencs van voler guanyar el partit en un contraatac que significava una passada de risc i que deixava desguarnida la defensa en cas de no progressar i que els del barri olímpic van saber aprofitar perquè els punts es quedessin a casa.

El marcador final no va fer justícia al joc dels de Ventura, que en el primer quart van saber igualar per dues vegades l'avantatge dels locals, Casasayas i Estany feien que s'arribés a la fi del primer quart amb empat a dos en el marcador i bones sensacions. Això sí, amb un balanç de faltes acumulades de tres contra cap dels barcelonins.

El segon període ja va ser clarament pels manresans que de la mà de Ruiz situaven el 2-3, en el marcador, i rebia la seva segona personal en la jugada posterior, la qual cosa obligava al tècnic bagenc a asseure'l a la banqueta. A l'empat a tres dels amfitrions respongueren els manresans amb gols de Casasayas i Estany, per marxar fins a 3-5 i posteriorment 4-6, amb gol de Talavera en superioritat. Una errada defensiva posava el 5-6 a l'equador del matx favorable al CN Minorisa.

El tercer període, després del canvi de camp, va estar embogit. Casasayas i Falla, aquest des de la boia, posaven el 5-8 en el marcador. Semblava que el partit es decantaria cap als colors manresans, però llavors uns minuts de desconcert, amb errades de concepció impròpies, van permetre la reacció local que aconseguia posar-se per davant, a tres segons per la fi dels vuit minuts d'aquest quart. Amb 9-8 quedava tot per decidir, però amb la moral tocada per la situació s'iniciava el darrer tram del matx.

Pelegrín feia l'empat a nou en la segona superioritat de què disposaven els minoristes. Llavors arribà la jugada decisiva. El resultat final quedava en 10-9.

Arbitratge a càrrec de M Moyano i J M Sanfeliu.

Parcials: 2-2, 3-4, 4-2, 1-1.

Alineacions i golejadors:

CN Poble Nou: X Rodríguez, E Sales, H Martínez 2, A Dominguez, G Mata 1, R Martínez 2, S Garcia, L Arxer 1, S pastor 1, G Domingo 2, A Arxer, R Rojas, M Csurgo.
CN Minorisa: I Prieto, X Falla 1, E Casasayas 3, R Ruiz 1, E Martínez, O Muns, X Pelegrín 1, A Vilarasau, C Talavera 1, K Muñoz, A Estany 2, G Lafoz, J Vila.