Doble victòria del femení del CN Minorisa contra l'Hospitalet i Granollers

Les jugadores de Peirón van vèncer les del Barcelonès per 8-17 i a les vallesanes per 14-7

13 de novembre del 2017
Actualitzat a les 18:07h
El femení del CN Minorisa ha aconseguit dues importants victòries aquest cap de setmana en lliga, que la situen a la part alta de la taula classificatòria. Les de Peirón es van imposar divendres a l'Hospitalet i dissabte van fer el mateix amb el Granollers.

El partit a l'Hospitalet va ser un festival de la capitana Muns, que des de la boia aconseguia tornar boges a les defenses del club del Barcelonès, que quan ofegaven la jugadora manresana, veien com els llançaments de l'arc, sobretot a càrrec de Bisbal, es convertien en gol.

Així doncs, el domini de les bagenques va ser d'inici a fi del matx, amb un primer quart amb tres gols consecutius de Muns, que només podien minorar amb un les jugadores hospitalenques. El segon període va ser un intercanvi constant de gols, clarament dominat per les de la ribera del Cardener. Va ser un 4-7 amb més d'un gol per minut. Les anotacions minoristes van ser tres de Bisbal i Muns i un de Peirón. Amb un tranquil·litzador 5-10 s'arribava a la meitat del matx.

En el tercer temps de joc les jugadores del CN Minorisa remataven la feina amb un 1-4, gols visitants de Casasayas i tres de Bisbal. Amb la feina feta el darrer període va ser de treva i les amfitriones aconseguiren un empat a tres que els salvava l'honor. El resultat final quedava en un clar 8-17.

Parcials: 1-3, 4-7, 0-4, 3-3.

Arbitratge a càrrec de A Poza i M Massegú. Van assenyalar deu exclusions a les locals per la mateixa xifra a les visitants.

Alineacions i golejadores:

CN Hospitalet: L Contreras, A Sánchez 1, I Gasca, J Garcia 4, L Kareem 1. A Cerezuela, N Aparicio, N Pérez, I Guix 2.

CN Minorisa: L Puiggròs, R Solernou, A Casasayas 2, I Peirón 1, A Toribio, C Puerta 1, L Flores, E Noguera, L Muns 7, J César, A Bisbal 6, A César, M Sala.

I victòria contra el Granollers

El femení del CN Minorisa han aconseguit un triomf important davant del CN Granollers, un rival teòricament inferior però que havia aconseguit superar a un potent CN Badia en lliga.

Coneixedores de la importància del matx, les bagenques sortiren concentrades i abans
d'arribar al primer minut de joc Puerta, en superioritat, obria el marcador. César, també en superioritat, posava el 2-0, i de xut llunyà Bisbal feia el 3-0. Llavors arribà el primer gol de les del Vallès que tindria immediata resposta per part de Bisbal, també en jugada de 6 contra 5.

Amb el partit ben encarat les bagenques marxaren fins a 7-2 en el lluminós, amb gols de César, dos, i Bisbal, que les visitants reduiren a 7-3 poc abans d'arribar a l'equador del matx.

Després del descans llarg i el canvi de camp arribà el parcial més contundent de les minoristes que signaren un 4-0 anotat per Puerta, César i dos de Bisbal per a sentenciar el matx amb un marcador de 11-3.

Amb minuts per totes les jugadores, el darrer quart va ser per les jugadores que entrena la ex subcampiona olímpica Copado. El resultat del parcial va ser de 3-4, amb gols amfitrions de la capitana Muns, César i Bisbal. El resultat final: 14-7.

Arbitratge a càrrec de Dimitrov i Izquierdo. Van assenyalar cinc exclusions a jugadores del CN Minorisa per nou a les del CN Granollers.

Parcials:4-1, 3-2, 4-0, 3-4.

Alineacions i golejadores

CN Minorisa: L Puiggròs, R Solernou, M Sala, I Gil, A Toribio, C Puerta 2, L Flores, E Noguera, L Muns 1, J Cèsar 4, A Bisbal 6, I Peirón.

CN Granollers: I López, D Roca 1, L Pericas, L Acosta 3, N Riaño, S Rira 1, R Serra, L Aribau 1, N Ferrera, E Carreras, A Aribau 1 i L Loste.