Tres espanyolistes que tornaven de Manresa envien a l'hospital un veí de Castellgalí

El ferit ha estat traslladat a Sant Joan de Déu amb una ferida de tall al pòmul

12 de novembre del 2017
Actualitzat el 14 de novembre a les 12:46h
Restaurant Salom de Castellgalí, on ha passat l'agressió
Restaurant Salom de Castellgalí, on ha passat l'agressió | GSV
Un veí de Castellgalí de 56 anys ha resultat agredit per tres espanyolistes que tornaven de la manifestació de Manresa i ha hagut de ser traslladat a l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa per una ferida feta amb un objecte punxant al pòmul, segons han confirmat els Mossos d'Esquadra a NacióManresa.

Segons el relat que el responsable del restaurant ha explicat als agents de la policia catalana, sobre 3/4 de 4 de la tarda, tres joves amb banderes i altres elements espanyols han entrat al restaurant per consumir. El responsable de l'establiment els ha demanat que amaguessin o deixessin fora les banderes i els tres individus han reaccionat a la demanda amb insults i amenaces, i a un client del restaurant li han provocat una ferida amb objecte punxant a la cara.

Quan han arribat els Mossos d'Esquadra, els agressors ja havien marxat, i s'ha requerit una ambulància del SEM per traslladar el ferit a l'hospital. Els Mossos d'Esquadra porten a terme les gestions necessàries per identificar els espanyolistes i prendre'ls declaració.