El Cd'E Manresa espera superar una setmana convulsa guanyant l'AEC Manlleu

Els manresans es troben setens a la classificació, però a només dos punts dels segons

Redacció
10 de novembre del 2017
Actualitzat a les 22:30h
Després d'una setmana convulsa, amb la marxa del Director Esportiu Miquel Ezequiel, i de l'entrenador Josep Solivelles, el Cd'E Manresa rep a l'AEC Manlleu, amb Dani Andreu que retorna a dirigir la banqueta manresana, i amb canvi d'horari -hivern-: el diumenge a les 12 del migdia.

Amb l'assignatura pendent d'assegurar els punts a casa -les tres derrotes han estat al Nou Estadi- el Cd'E Manresa figura setè amb disset punts, amb un total de 5 victòries, 2 empats i 3 derrotes. Segueix invicte fora del Congost. El destacat líder CE Farners, amb 22 punts, és fora de l'abast dels manresans, però no la segona plaça ocupada per la FE Grama que, amb 19 punts, és a dos dels vermells i blancs. A un punt es troben CF Lloret i UE Llagostera B i empatats amb 17, CF Montañesa i CF Can Vidalet. Per sota -a prop a un punt 16-, el rival d'aquest diumenge l'AEC Manlleu.

L'AEC Manlleu es presenta al Nou Estadi amb 16 punts, amb 5 victòries, 1 empat i 4 derrotes. Com a local ha derrotat al Sant Cugat (1-0), Cardedeu (2-1), Mollet (3-0) i Can Vidalet (2-0). Com a visitant ha guanyat a La Jonquera (0-1). L'empat l'ha assolit al camp de La Grama (2-2). A patit les derrotes com a local amb la visita del Farners (0-1) i com a visitant als camps del Júpiter (1-0), Montañesa (5-1) i San Juan Montcada (3-0).