L'ICL Manresa vol seguir la ratxa contra un incòmode Levitec Osca

Els problemes físics han fet la guitza a l'equip manresà

L'ICL Manresa jugarà diumenge contra el Levitec Osca
L'ICL Manresa jugarà diumenge contra el Levitec Osca | FEB
10 de novembre del 2017
Actualitzat a les 17:55h
L'ICL Manresa posa en joc la ratxa de cinc victòries seguides davant l'equip que marca la línia d'un hipotètic play-off. Diumenge (19.00h) el Levitec Osca visita el Nou Congost. Es tracta d'un equip històric que havia visitat el Bages a la dècades dels 80 i 90. La proximitat entre les dues ciutats provocava desplaçaments en les dues direccions que van generar una bona amistat entre el Racó Sonat i la Peña Verde. Els temps han canviat i ara tots dos equips juguen a la divisió de plata.

La setmana amb més problemes de la temporada

Ha estat la setmana amb més problemes dins la plantilla de l'ICL Manresa. Ashley Hamilton continua amb els mateixos problemes al peu esquerre que ja va patir la jornada anterior i que tant malestar li provoquen. Li han fet diverses proves i l'han proveït amb unes plantilles. El britànic no està al cent per cent. Jordan Sakho té una inflamació al genoll que ha derivat en pinçament. Jokubas Gintvainis pateix un procés víric i el club està valorant subministrar-li algun antibiòtic. I Álvaro Muñoz ha perdut el seu avui. Primer va anar a Madrid a visitar-lo i va tornar a Manresa. Després va tornar a la capital espanyola pel funeral. Tots s'han perdut algun entrenament. Com diu el tòpic, la seva evolució marcarà la seva disponibilitat. En funció de les baixes, entraran a la convocatòria més o menys jugadors del vinculat. Tots quatre (Dani Garcia, Álex Mazaira, Nil Brià i Ahmed Khalaf) han entrenat amb l'ICL Manresa durant la setmana. 

Confiança en mantenir la bona ratxa de resultats

Els problemes físics no espanten Aleix Duran. L'ICL Manresa encadena cinc victòries seguides i "això no es fruit del treball d'una o dues setmanes". Seguint la mateixa lògica, la confiança tampoc la perdran els bagencs per una setmana en què no han pogut entrenar amb les millors condicions. 

Diferències entre jugar a casa i a fora?

Els darrers dies s'ha comentat que la lliga LEB és més aviat "casolana". Duran confessa que no està massa atent a les estadístiques entre victòries locals i visitants en les primeres set jornades de competició però creu que "hi ha hagut una mica de tot". No creu que hi hagi hagut gran superioritat local. Tot i això, afegeix que "hi ha hagut partits molt igualats i en aquests casos l'ambient de jugar a casa sempre dona més possibilitats". Endur-se els finals igualats és el què marcarà les diferències. 

Un equip que ofega el rival i provoca errades

El Levitec Osca és la segona millor defensa numèricament de la lliga LEB. És un equip que "ofega els rivals". Els aragonesos aconsegueixen que els seus rivals perdin moltes pilotes. Li va passar a l'ICL Manresa al partit de pretemporada. Però un cop fet l'scouting, Duran ha confirmat que això mateix els ha passat en molts dels seus rivals en partit ja oficial. La seva defensa, a més, fa fallar molts tirs. Caldrà als bagencs una bona preparació tàctica i mental per conviure en ratxes poc anotadores. Kevin Van Wijk, Albert Fontet i Sergio Rodríguez són els jugadors més destacats del Levitec Osca. Però l'entrenador de l'ICL Manresa ha advertit els seus jugadors que no es centrin exclusivament en aquests tres homes perquè llavors poden aparèixer "convidats".


Arxivat a