A quina hora he d'agafar el tren per anar a la manifestació de Barcelona i quin preu tindrà?

Al Bages s'han esgotat tots els autobusos per anar a la manifestació d'aquest dissabte a Barcelona
Al Bages s'han esgotat tots els autobusos per anar a la manifestació d'aquest dissabte a Barcelona | Jonathan Oca
Redacció
10 de novembre del 2017
Actualitzat el 11 de novembre a les 16:33h
Un total de 45 autobusos sortiran, aquest dissabte al migdia de la comarca del Bages, per a dirigir-se a la manifestació que hi haurà a Barcelona amb l'objectiu de demanar l'alliberament immediat dels Jordis, dels vuit consellers de la Generalitat de Catalunya, així com també de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, empresonats per ordre de l'Audiència Nacional. 

En dos dies, els busos van omplir-se, i des de l'ANC i Òmnium no se'n van poder aconseguir més. És per això que totes dues entitats insten a la ciutadania que baixi a la concentració en tren, concretament amb la Renfe, ja que la manifestació comença al carrer Marina i el servei de rodalies de l'empresa ferroviària en qüestió fa parada a Arc de Triomf, que es troba just al costat del punt d'encontre.

Com que la manifestació comença a les cinc de la tarda, Òmnium i ANC recomanen agafar el tren des de l'estació de Manresa a les 13:59 o a les 14:59. En el primer cas, s'arribarà a Arc de Triomf a les 15:17. En el segon, a les 16:17. També hi ha l'opció d'agafar el tren a Sant Vicenç de Castellet (a les 14:09 o a les 15:09) o a Castellbell i el Vilar (14:15 o 15:15).
Pel que fa al preu, sortint de Manresa el bitllet que s'ha d'adquirir és el de 6 zones, que té un preu de 6,15. En el cas de Sant Vicenç de Castellet i de Castellbell i el Vilar, s'ha de comprar el bitllet de 5 zones, que té un preu de 4,9 euros. 

Pel que fa a la tornada des de la parada Barcelona-Arc de Triomf, hi ha els següents horaris: per arribar a Manresa o a Sant Vicenç de Castellet, les hores per agafar el tren poden ser, 18:46, 19:16, 19:46, 20:46 o 21:46. En el cas de voler anar fins a Castellbell i el Vilar, es podran agafar els mateixos trens esmentats menys el de les 19:16.