La 16a Fira Medieval d'Oficis de Súria comptarà, un any més, amb un concurs fotogràfic

Les instantànies s'hauran de penjar a l'Instagram amb les etiquetes #firamedievalsúria o #firamedievalsuria

Redacció
09 de novembre del 2017
Actualitzat a la 13:46h
L'Ajuntament de Súria ha convocat un concurs fotogràfic en el marc de la 16a Fira Medieval d'Oficis de Súria, que es desenvoluparà el cap de setmana de l'11 i 12 de novembre. 

Aquesta serà la quarta edició d'aquest concurs fotogràfic, l'objectiu del qual és incentivar la publicació, a través de l'Instagram, d'imatges sobre activitats, ambients i personatges de la Fira Medieval d'Oficis. 

Hi podran participar totes les persones majors de 16 anys que visitin el certamen i no formin part de l'organització ni prenguin part directa en el desenvolupament de les activitats del programa d'actes o en les parades d'artesans, productes o tallers. 

Les fotografies hauran de ser publicades a Instagram entre les deu del matí del dissabte 11 de novembre i les nou del vespre del diumenge 12 de novembre, amb un títol descriptiu de la imatge i les etiquetes #firamedievalsúria o #firamedievalsuria. 

Un jurat format per persones vinculades a l'organització de la Fira Medieval d'Oficis i al món de la imatge escollirà la fotografia guanyadora entre les vint que hagin obtingut més "M'agrada" dels usuaris d'Instagram fins a les dotze del migdia del dijous 16 de novembre. 

Els membres del jurat també podran proposar altres imatges que destaquin per la seva qualitat fotogràfica, encara que no estiguin entre les que hagin rebut més "M'agrada". L'autor o autora de la fotografia guanyadora rebrà com a premi una estada de dues nits per a dues persones a la casa rural Torreblanca (Súria). La imatge guanyadora podrà ser publicada per l'Ajuntament de Súria com a suport gràfic de difusió de la Fira Medieval d'Oficis.
Arxivat a