La santpedorenca Margarita Picart publica un conte en record a la seva filla

El presentarà aquest divendres a la tarda a la capella de Sant Andreu del municipi

Redacció
09 de novembre del 2017
Actualitzat a la 13:11h
Parlar de la mort no és fàcil. I menys si es tracta d'algú molt proper. Però la Margarita Picart ho ha aconseguit. Uns quants anys després de la mort de la seva filla, la Marta, aquesta santpedorenca ha decidit publicar els seus sentiments a través d'un conte que tal com ella mateixa explica, "està adreçat a totes aquelles persones que els agradin les històries que tant poden ser veritat com mentida i que valoren, també, que siguin boniques, encara que es refereixin a una situació trista".

Aquest divendres, 10 de novembre, a les set de la tarda, Picart presentarà el seu llibre a la capella de Sant Andreu de Santpedor, en un acte obert a tothom. Sota el títol L'Estel que més brilla, el conte explica la història de la Marta, una nena preciosa que un dia, mentre ballava, va caure en un son profund fins que l'estel més brillant de tots la va enlairar cel amunt. Allà dalt el busquen les persones enyorades que la coneixien i estimaven.

La publicació, recomanada per a infants a partir de 10 anys, així com també per al públic adult, compta amb les il·lustracions de Núria Viladés, professora i amiga de l'autora.
Arxivat a