«El joc dels idiotes» fa ple de rialles al teatre Kursaal

Fina Ribot, de Manresa, i Maria Rosa Janer, de Moià, han assistit al teatre amb un acompanyant després de guanyar el sorteig de Kursaal i Manresainfo

Àlex Gómez Ribera
30 d'agost del 2009
576_1251661017DSC_0047
576_1251661017DSC_0047

Un moment de l'actuació. Àlex Gómez Ribera

El teatre Kursaal ha viscut avui la segona representació de “El Joc dels idiotes”. Amb una bona assistència de públic la representació ha fet riure els espectadors del teatre manresà. El muntatge estava protagonitzat per Joan Pera i Lloll Bertran però també participaven en el repartiment Gretel Stuyck, Pere Ventura, Rafa Cruz i Roman Sant Gregory. L'argument del Joc dels idiotes, escrita per Francis Veber, es centra en el Francesc. Un personatge a qui tot li surt malament i que és víctima d'una pla centrat en confondre la premsa del cor i evitar que descobreixi l'embolic de faldilles entre un empresari casat i una top model.
 
El Joc dels idiotes és una de les principals propostes del teatre Kursaal per aquesta festa major. Demà el teatre acollirà la representació de “La Habana de noche”, un espectacle de varietats que tancarà la programació teatral de Festa Major.

Primeres guanyadores d'entrades dobles
Fina Ribot i Maria Rosa Janer s'han convertit en les primeres guanyadores d'entrades dobles per anar a espectacles del Kursaal que s'anirà repetint setmana rere setmana entre els lectors de Manresainfo. Per a la propera setmana, les entrades a sortejar són de l'obra dirigida per Josep M. Pou "La vida por delante" amb la interpretació de Concha Velasco.