Aquest dissabte continua la programació d'Imagina't amb «Diplo»

Imagina't programa «Diplo» a Manresa, aquest dissabte
Imagina't programa «Diplo» a Manresa, aquest dissabte | Promocional
Redacció
09 de novembre del 2017
Actualitzat a les 11:28h
La programació per a públic familiar organitzada per Imagina't continua aquest dissabte, 11 de novembre, amb Diplo de la Cia. L'Estenedor Teatre, que es podrà veure a les 17.30h a l'Espai de la Plana de l'Om. 

A Diplo un ou de diplodocus, tot surant les aigües del mar, ha recalat en una platja. La Fàtima, que hi cercava pedres, el troba i, així comencen els problemes… El petit diplodocus surt de l'ou i ràpidament es fa amic de la noia. Però en Diplo, nom del nounat, comença a créixer d'una manera imparable i, com si es tractés d'un fenomen consecutiu, els problemes també es multipliquen: embolics de tràfic, histèries al mercat, etc.

Davant l'enrenou, l'alcalde decideix intervenir-hi i trobar un destí per l'animal: potser hauria de tancar-lo en un circ, o fer-ne salsitxes de dinosaure, o qui sap què...Però un cop de sort esquiva la tragèdia i, alhora, permet de descobrir una habilitat d'en Diplo que esdevé la seva salvació: serà el nou bomber del poble.

Diplo ens parla de la diversitat cultural, de la solidaritat i de l'amistat.

Les entrades per veure Diplo tenen un preu de 8€ (6€ amb Carnet d'Imagina't i Galliner). Per a més informació a les taquilles del teatre, per telèfon (93 872 36 36) i per internet.