El Teatre Conservatori acollirà diumenge un concert solidari en favor de Càritas

Anirà a càrrec de l'orquestra de cambra Terrassa 48

Redacció
09 de novembre del 2017
Actualitzat a les 11:17h
El Teatre Conservatori de Manresa acollirà aquest diumenge 12 de novembre un concert solidari els beneficis del qual es destinaran, íntegrament, a Càritas. Els protagonistes del recital seran els músics de l'orquestra de cambra Terrassa 48 que, de fet, no és el primer cop que col·laboren amb aquesta entitat que vetlla per la igualtat i la cohesió social. El mes de setembre ja van oferir un concert a l'església de Santa Maria de Manlleu, que va recaptar un total de 1200 euros. El dia abans de l'espectacle a la capital del Bages, n'oferiran un altre a l'auditori de l'antiga Fundació Caixa de Manlleu, que començarà a les vuit del vespre.

Formada per vuit violinistes, tres violistes, tres violoncel·listes i un contrabaixista i sota la direcció de Quim Térmens, l'orquestra Terrassa 48 oferirà Alla Corda, un repertori marcat per un colorista joc instrumental on el públic podrà degustar peces com la Suite Burlesque de G.P. Telemann;  les Danses hongareses de J. Brahms, o el Divertimento in F major KV 138, de W.A. Mozart.

El concert d'aquest diumenge, que s'emmarca dins la campanya de Càritas Sigues part de la solució contra l'empobriment, començarà a les sis de la tarda. Les entrades ja es poden adquirir sense cap cost a les taquilles del Kursaal o a través d'aquest enllaç. En cas que en sobrin, també es podran recollir a les taquilles del Teatre Conservatori una hora abans que comenci el concert. Malgrat que les entrades no tinguin cap cost, la proposta preveu recaptar diners a través del mètode de taquilla inversa, en el qual, un cop s'acabi el recital, cadascú pagarà el que creu que es mereix.