La funció de dissabte al vespre d'«Art» al Kursaal, s'endarrereix a les 21.30h

«Art» es representa aquest cap de setmana al Kursaal
«Art» es representa aquest cap de setmana al Kursaal | Promocional
Redacció
07 de novembre del 2017
Actualitzat a la 13:16h
L'obra de teatre Art de Yasmina Reza, interpretada per Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva, es podrà veure aquest cap de setmana, 11 i 12 de novembre al Kursaal en tres funcions: dissabte a les 18h i a les 21.30h i diumenge a les 18h. 

Davant les peticions per saber si hi havia algun canvi en les funcions de dissabte degut a la coincidència de la manifestació convocada a Barcelona en defensa dels presos polítics, s'ha acordat juntament amb la companyia retardar l'horari d'inici de la representació de dissabte al vespre a les 21.30h. Les persones que no puguin assistir a la sessió de les 18h podran canviar les entrades per alguna de les altres dues funcions o retornar les entrades per les quals rebran un val, com es fa sempre, amb l'import de les entrades adquirides. 

Art, de la dramaturga francesa Yasmina Rez és una comèdia que reunirà a l'escenari del Kursaal tres grans noms de l'escena catalana: Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva. Dirigida per Miquel Gòrriz, veurem a la sala gran del Kursaal una nova versió d'aquesta peça sobre l'amistat que s'ha representar arreu del món i s'ha traduït a més de 35 llengües.
 
Les entrades per veure ‘Art' tenen un preu de 28€ (25 euros majors de 65 anys, Carnet Galliner i 6€ menors de 25 anys). Més informació a les taquilles, per telèfon (938723636) i per internet.