L'associació d'extrema dreta Somatemps convoca una concentració espanyolista diumenge a Manresa

Amb el lema "El Bages es queda", els convocants donaran suport a la Guàrdia Civil i la Policia Nacional a la plaça Espanya | Aquesta concentració segueix l'estela de la que van fer dissabte passat a Mataró i que va acabar amb una agressió ultra

Imatge d'arxiu d'una concentració de Somatemps davant dels estudis de Catalunya Ràdio
Imatge d'arxiu d'una concentració de Somatemps davant dels estudis de Catalunya Ràdio | Adrià Costa
06 de novembre del 2017
Actualitzat el 07 de novembre a les 12:57h
L'associació d'extrema dreta Somatemps ha convocat una concentració per la unitat d'Espanya el proper diumenge a les 12 del migdia a la plaça Espanya de Manresa sota el lema El Bages es queda i instant els participants a donar suport a la Guàrdia Civil i la Policia Nacional. Segons es desprèn del seu bloc, aquesta concentració segueix l'estela de la que van fer dissabte passat a Mataró, i que va acabar amb un veí de la ciutat a l'hospital després de ser agredit per ultres per dur una samarreta reivindicativa.

Segons el que es desprèn del seu bloc, l'entitat ultra Somatemps pretén comarcalitzar les concentracions, ja que després del Maresme i el Bages, convocarà una nova concentració al Baix Llobregat.

Somatemps, fundada a Santpedor per reconeguts militants feixistes

Somatemps és una associació fundada a finals de 2013 a Santpedor per Josep Ramon Bosch, acusat de fer apologia del franquisme i el nazisme a la xarxa. A la seva fundació hi van assistir membres de PxC, MSR, i persones amb vincles amb l'antic PENS, Falange Española de las JONS, o amb el neofeixista Casal Tramuntana, entre d'altres.