La fulgurant sortida del Lloret condemna el femení del CP Manresa (4-7)

El CP Manresa va jugar una bona segona part contra el Lloret
El CP Manresa va jugar una bona segona part contra el Lloret | CPM
06 de novembre del 2017
Actualitzat a les 10:09h
El femení del CP Manresa ha perdut aquest cap de setmana a casa contra el Lloret. El Lloret en va tenir prou amb 10 minuts per avançar-se en el marcador amb un contundent 0-5, després de jugades col·lectives que els van permetre fer xuts sense cap oposició amb el gran encert de convertir-los en gol.

Al Manresa li va costar molt entrar en el partit, però un gol en pròpia porta va fer que de mica en mica anés desplegant el seu joc i pugués gaudir de força ocasions, que li permeteren arribar a la mitja part amb un 2-6. A diferència de tota aquesta temporada, la segona part va ser de domini de les de casa, que van saber interpretar millor el joc. Ara bé, amb un marcador tan ampli va ser impossible capgirar el partit, i s'arribà al final amb un 4-7.