Nou cap de setmana autèntic per a joves de 14 a 17 anys a Montserrat

El cap de setmana de l’11 i el 12 de novembre, tindrà lloc el 27è Montserrat Jove, que girarà al voltant de les pors i els mecanismes per superar-les

Redacció
05 de novembre del 2017
Actualitzat a les 9:32h
El dissabte 11 i el diumenge 12 de novembre tindrà lloc la 27a edició del Montserrat Jove (MJ27), una trobada de cap de setmana per a nois i noies de 14 a 17 anys (entre 3r d'ESO i 2n de Batxillerat) interessats a compartir la fe, i a conviure i conèixer gent nova en el marc del Santuari de Montserrat. El tema principal del MJ27 girarà al voltant de les pors que tots experimentem i els mecanismes per superar-les. Durant aquests dos dies, els nois i noies que hi participin podran compartir lleure, inquietuds, reflexió i complicitats amb un grapat de joves d'arreu de Catalunya. L'objectiu del Montserrat Jove és viure experiències que ajudin a plantejar-se noves coses, a afrontar quan calgui els propis dubtes i a compartir, des de l'autenticitat, un cap de setmana amb joves de la mateixa edat en un lloc tan especial com Montserrat.

Els organitzadors del Montserrat Jove són un Equip d'Acollida format per dos monjos de la comunitat benedictina de Montserrat i una quinzena de monitors voluntaris –vinculats a Montserrat des de diferents àmbits-.

Les inscripcions s'han de fer amb prou temps, ja que les places són limitades a una vuitantena de nois i noies que tinguin entre 14 i 17 anys. Les reserves s'han de fer per correu electrònic a través del web del Montserrat Jove. Cal recordar que els participants han de portar el sac de dormir i menjar pel dissabte, i esmorzar pel diumenge –el MJ27 finalitza a les 15.30h-. Des de l'organització també recomanen, per als participants d'enguany, que portin una lot, calçat còmode per caminar i, si s'escau, un instrument musical.