Jornada sobre Solucions Tecnològiques per a Centres Educatius a Manresa

SEMIC, Microsoft i HP ofereixen aquesta jornada de networking, adreçada a directors i coordinadors d’informàtica dels centres educatius

Redacció
05 de novembre del 2017
Actualitzat a les 8:43h
SEMIC, una de les principals empreses de solucions i serveis IT a la península Ibèrica, juntament amb Microsoft i la col·laboració d'HP, organitzaran el proper 8 de novembre, la jornada Solucions Tecnològiques per als centres educatius, que tindrà lloc entre les 10.30 i les 13h a l’Hotel 1948, situat a la Carretera de Santpedor, 54-58 de Manresa.

Aquesta activitat gratuïta, estarà dirigida a directors i coordinadors d'Informàtica de diferents centres escolars de la comarca del Bages, i té per objectiu presentar les solucions tecnològiques que estan disponibles actualment al mercat per a la indústria educativa i, al mateix temps, exposar les solucions més adequades a cada centre.

La jornada es planteja com una activitat interactiva i oberta, en la qual els ponents i participants parlaran de les necessitats tecnològiques de les seves escoles.

La jornada anirà a càrrec d'Alex Alegre, responsable d'educació de SEMIC, acompanyat d'Ivan Torralbo, responsable de la comunitat educativa en Microsoft Catalunya. SEMIC, en aquesta jornada, juga un paper d'integrador en la implementació de noves eines tecnològiques en l'àmbit educatiu, de la mà de Microsoft i les seves eines, i dels equips proporcionats per Hewlett Packard.

Els directors i coordinadors assistents rebran un certificat MIE de Microsoft, que equival a 2-3 cursos de formació del web de Microsoft i els reconeix com a docents innovadors. A més a més, els centres rebran totalment gratis la plataforma Office 365 per a tots els professors, alumnes i tot el seu personal. També se'ls hi proporcionarà gratuïtament espai d'emmagatzematge en OneDrive.