El Cd'E Manresa espera recuperar el camí de la victòria al camp del Júpiter

Els manresans es desplacen a Barcelona amb la baixa de Juny i els dubtes de Sala i Agus

Redacció
03 de novembre del 2017
Actualitzat a les 22:56h
El Cd'E Manresa afronta aquest diumenge a les 12 del migdia un nou desplaçament, en aquest cas per visitar al CE Júpiter. Els de Josep Solivelles, figuren setens a la classificació amb 14 punts, vuit dels quals els han aconseguit com a visitants, apartat en el qual figuren invictes. L'altra cara són les tres derrotes patides com a locals al Nou Estadi Municipal del Congost. El balanç per sumar aquests 14 punts, és de 4 victòries, 2 empats i 3 derrotes.

El seu rival, el CE Júpiter és quinzè amb 9 punts (2 victòries, 3 empats i 4 derrotes). Com a local només ha perdut un partit -primera jornada- amb La Jonquera 0-1. Ha guanyat (1-0) a Manlleu i Sant Joan Montcada i ha empatat a 1 amb la Grama.

Josep Solivelles, entrenador del Cd'E Manresa considera que "tenim la baixa de Juny i els dubtes de Sala i Agus. Estem amb ganes de tornar a guanyar i amb la confiança que l'equip respon de bona manera fora de casa, on hem estat bastant fiables fins ara. El partit de diumenge, contra el Júpiter, tot i esperant que sigui dur, tindrem al davant un molt bon equip, amb bones individualitats i que està molt necessitat de guanyar".