L'ICL Manresa se'n va a Palma a seguir la bona ratxa

Aleix Duran i els seus jugadors no es fien de la mala situació de l'Iberostar Palma

Els jugadors de l'ICL Manresa esperen seguir amb la ratxa a Palma
Els jugadors de l'ICL Manresa esperen seguir amb la ratxa a Palma | FEB
03 de novembre del 2017
Actualitzat a les 17:53h
L'ICL Manresa afronta la setena jornada amb la confiança de les quatre victòries seguides que duu però sense refiar-se de la mala dinàmica del seu rival. Els bagencs afrontaran el duel contra l'Iberostar Palma (dissabte, 20:00) pensant que al davant tenen un equip dissenyat per ser en posicions capdavanteres i no un equip que ara mateix és a la zona baixa de la LEB Or.

Gabriel Iffe Lundberg i Ashley Hamilton amb petits problemes físics

La setmana ha estat més curta que l'anterior. L'ICL Manresa va jugar el seu darrer partit el passat diumenge i el divendres ja li ha tocat viatjar. Gabriel Iffe Lundberg té problemes al canell. No sembla res greu. Amb tractament de fisioteràpia i exercicis de recuperació el danès no ha de tenir problemes per jugar ni que sigui amb alguna molèstia. Al darrer entrenament abans de volar, Ashley Hamilton ha patit un torçada al peu esquerre i els dits li han quedat adolorits. Álex Mazaira ha entrat a la convocatòria a darrera hora. 

Relativitzar la classificació

Duran està content que els seus jugadors "visquin la lliga que estem jugant". Tot i això, admet que tampoc és el moment de mirar en excés la taula classificatòria. A la sisena jornada encara està molt atapeïda. El què més plau a l'entrenador terrassenc és que l'ICL Manresa estigui construint a través de la victòria. Veure's superat per al Breogan té una importància relativa. 

Jugar a camp obert i la bona circulació de la pilota poden ser les claus

Una de les característiques de l'ICL Manresa actual és la velocitat. A Aleix Duran li agrada que el seu equip corri. Per afrontar el duel contra l'Iberostar Palma, el tècnic demana els seus jugadors que aprofitin allò que els identifica: jugar bé a camp obert i la bona circulació de la pilota. Això és clau per decantar el partit. La rapidesa en les decisions també hi tindran el seu pes ja que "si et pares a pensar què passa perdrem el ritme. I això és el que ells volen". No hi ha una avantatge clara de l'ICL Manresa sobre l'Iberostar Palma en aspectes tècnics o tàctics. Els jugadors l'hauran de trobar a cada moment. 


A fora costa més

Els partits lluny del Nou Congost han estat més travats. Aquesta circumstància ha estat mèrit dels rivals, sobretot a Melilla i Palència. A Araberri, el partit va tenir més ritme tot i que "una mica estrany". L'ICL Manresa es prepara per a un partit més del tipus de Palència i Melilla que no pas que els disputats a Manresa. Tot i això, els bagencs han demostrat saber patir gràcies als aspectes que té ben treballats.

Rival en mala ratxa

L'Iberostar Palma acumula tres derrotes seguides. Els illencs són els catorzens classificats amb dues victòries i quatre derrotes. Segons Duran "aquesta classificació enganya i és una plantilla cridada a ser amunt". Es tracta d'un equip molt versàtil, amb jugadors que poden jugar en diferents posicions i que sap col·lapsar el rival. L'equip de Francisco Javier Sastre compta amb una cara coneguda al Nou Congost. El base Carles Bivià és un dels seus directors d'orquestra. 
Arxivat a