L'AECC organitza una exposició de pintures que finalitzarà amb una subhasta

Amb obres de Joaquim Falcó, Lourdes Fisa, Miquel Esparbé, Jaume Casacuberta, Lluís Puiggrós o Ignasi Corrons, entre altres

Redacció
03 de novembre del 2017
Actualitzat a les 15:27h
La Junta Local del Manresa de l'AECC-Catalunya contra el Càncer inaugurarà aquest divendres una exposició de pintura amb un total de 65 obres d'artistes professionals i amateurs, la majoria de la ciutat de Manresa i de la comarca del Bages. Entre els participants destaquen noms amb una gran trajectòria com Joaquim Falcó, Lourdes Fisa, Miquel Esparbé, Jaume Casacuberta, Lluís Puiggrós o Ignasi Corrons, entre altres, que han volgut cedir les seves obres.

Es tracta de la 41ª Exposició de Pintures que l'Associació organitza en aquesta ciutat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa, i que finalitzarà el proper 17 novembre amb una subhasta solidaria de les obres. Els diners recaptats seran destinats a la recerca, prevenció, campanyes de sensibilització i atenció directa als malalts i les seves famílies. L'any passat es van aconseguir un total de 7.235 euros.

La inauguració és aquest divendres a les 8 del vespre al Centre Cultural del Casino de Manresa i l'horari de visita serà de dimarts a diumenge de 18h a 21h fins el dia 17 de novembre.