Es fereix en una caiguda quan fugia dels Mossos després d'un robatori amb violència

El detingut és un menor a qui la policia atribueix un intent de robatori amb violència a l'estació de la Renfe de Manresa

Sanitaris del SEM estabilitzen el jove ferit davant la presència de mossos d'esquadra de paisà
Sanitaris del SEM estabilitzen el jove ferit davant la presència de mossos d'esquadra de paisà | Pere Fontanals
03 de novembre del 2017
Actualitzat el 04 de novembre a la 13:49h
Agents dels Mossos d'Esquadra de paisà van detenir dijous un menor d'edat com a presumpte autor d'un intent de robatori amb violència que va portar a terme amb un altre jove a l'estació de la Renfe de Manresa. El menor va ser detingut després de caure pel terraplè de la rampa de la plaça del Salt, al barri de les Escodines, quan fugia d'uns agents de paisà que, a partir d'una descripció, l'havien reconegut, segons ha informat la policia catalana.

Els fets van passar sobre les 8 del vespre, quan la sala de comandament dels Mossos d'Esquadra va rebre l'avís d'una baralla a l'estació de la renfe de Manresa. Un cop van arribar a lloc, els policies van comprobar que es tractava d'un intent de robatori. Dos joves es van adreçar a un menor amb la voluntat de prendre-li una cadena d'or i mentre la víctima es resistia, altres persones el van ajudar, moment en que els assaltants van fugir corrent.

Amb la descripció dels joves, els mossos van iniciar una recerca pels carrers pròxims sense èxit, però a les Escodines, agents de paisà van reconèixer un dels presumptes assaltants i quan es van identificar el noi va sortir corrent precipitant-se des d'una altura de 3 metres en el desnivell que hi ha entre el carrer Sant Bartomeu i la plaça del Salt.

Dues ambulàncies del SEM es van desplaçar fins al lloc de la caiguda, i els sanitaris, després d'assegurar-lo, el van traslladar a Sant Joan de Déu on va ser donat d'alta poc després. Un cop a comissaria es va confirmar la identitat del menor i se'l va relacionar amb l'intent de robatori amb violència, de manera que va ser posat a disposició del fiscal de menors. L'altre jove que l'acompanyava, no ha pogut ser detingut.