Èxit de públic de les visites guiades al patrimoni el cementiri

Vistants a la visita guiada al cementiri de Manresa
Vistants a la visita guiada al cementiri de Manresa | AjM
Redacció
03 de novembre del 2017
Actualitzat a les 10:14h

Manresa Turisme organitza una nova visita al patrimoni artístic del cementiri municipal pel diumenge 12 de novembre. Davant la bona acollida que han tingut les precedents: la del 29 d'octubre va fer un ple absolut de públic, i la que està prevista per aquest diumenge va exhaurir, ahir, les entrades que estaven disponibles.

Les inscripcions per la visita del diumenge 12 de novembre tenen un preu únic de 4 euros (gratuït pels menors de 12 anys) i poden fer-se online clicant aquí o bé presencialment, a l'Oficina de Turisme (Plaça Major, 10).

“El patrimoni artístic del Cementiri Municipal” és tracta d'un recorregut històric i artístic, principalment per les seccions de Sant Maurici i de Santa Agnès, amb peces de Josep Llimona, capelles d'Ignasi Oms i panteons de manresans cèlebres de les primeres dècades del segle XX. El punt de sortida és a les 11 del matí a la Font de Neptú i arribada al Cementiri pel Pont Nou.

La visita al Cementiri Municipal parteix del recent estudi fet pels historiadors Raquel Valdenebro i David Olivares, recollit en un opuscle de l'Ajuntament de Manresa, i vol oferir, amb respecte, una visió diferent del Cementiri als seus visitants, destacant els indrets i els elements que el converteixen en un autèntic museu a l'aire lliure.