El Teatre Conservatori acollirà dissabte l'espectacle d'humor «Rhümia»

L'humor arribarà dissabte al Conservatori amb «Rhümia»
L'humor arribarà dissabte al Conservatori amb «Rhümia» | Promocional
Redacció
02 de novembre del 2017
Actualitzat a les 14:08h
El Teatre Conservatori acull aquest dissabte, 4 de novembre a les 21h, l'espectacle d'humor Rhümia, interpretat per Jordi Martínez, Joan Arqué, Roger Julià i Pepino Pascual. L'espectacle, que es va estrenar al Teatre Lliure de Barcelona, va guanyar el Gran Premi BBVA 2016 al millor espectacle de circ.

A casa dels Rhum & cia, hi ha un altre món possible, una altra pista de circ més íntima amb noves entrades de pallassos, cançons i músiques d'arreu del món. No és gens diferent del que passa a qualsevol llar d'arreu del món perquè finalment el circ és qualsevol univers i cada casa és un circ on tothom hi té cabuda. 

Rhümia és un cant a l'esperança, a la necessitat de riure i fer riure per sobre de totes les coses. Un espectacle una mica ‘gamberro' dirigit per Martí Torras Mayneris, que arriba a Manresa després del gran èxit obtingut al Teatre Lliure de Barcelona. Rhümia és la segona part de la biologia clownesca que va començar amb Rhum

Les entrades per veure Rhümia tenen un preu de 18€ (15 euros majors de 65 anys i menors de 25 anys i 9€ amb Carnet Galliner). Més informació a les taquilles, per telèfon (938723636) i per internet.