La campanya solidària Rejoguina torna a posar-se en marxa a Manresa

Tots els dissabtes de novembre, tothom que ho vulgui podrà dur, a l'Escola de la Pau de la Balconada, joguines que ja no faci servir

Redacció
02 de novembre del 2017
Actualitzat a les 12:47h
La Comunitat de Sant'Egidio de Manresa tornarà a encetar, a partir del dissabte 4 de novembre, la campanya Rejoguina, una iniciativa que es duu a terme a diverses ciutats europees i que pretén reciclar joguines usades per vendre-les a preus simbòlics a famílies amb pocs recursos.

La campanya, doncs, s'iniciarà el proper dissabte 4 de novembre, moment en el qual, tothom que tingui joguines que no utilitza les podrà dur a l'Escola de la Pau de la Balconada, de dos quarts d'onze a dos quarts d'una del migdia, i ho podrà fer, també, els dissabtes 11, 18 i 25 de novembre.

Un cop s'hagin recollit totes les joguines, el dissabte 9 de desembre al matí es durà a terme un mercat a la Plaça Sant Domènec per a vendre-les. Tots els beneficis que s'obtinguin de la iniciativa aniran destinats al projecte DREAM, promogut per Sant'Egidio, i que lluita contra la sida i la desnutrició a l'Àfrica.