Convoquen concentracions en llocs de treball i ajuntaments en suport dels polítics encausats

ANC i Crida per la Democràcia fan una crida a concentrar-se aquest dijous a les 12 del migdia en els llocs de treball i a les 7 de la tarda davant dels ajuntaments

La Plaça Major de Manresa en una de les concentracions viscudes aquestes darreres setmanes
La Plaça Major de Manresa en una de les concentracions viscudes aquestes darreres setmanes | Pere Fontanals
Redacció
01 de novembre del 2017
Actualitzat el 02 de novembre a les 11:44h
L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Crida per la Democràcia han convocat concentracions aquest dijous a les 12 del migdia, en suport als dirigents polítics encausats, contra la persecució judicial i en rebuig a la intervenció de l'autogovern català amb l'aplicació de l'article 155 de la Constitució espanyola.

La convocatòria fa una crida a concentrar-se davant dels llocs de treball i a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona. A les 7 de la tarda, l'ANC convoca la ciutadania davant del Parlament de Catalunya, al parc de la Ciutadella de Barcelona, i davant dels ajuntaments de les grans ciutats i capitals de comarca. L'objectiu és dir ben fort "que el Govern de la Generalitat és el Govern del president Carles Puigdemont, per més que pretenguin des de Madrid haver-lo cessat". Es pretén així, doncs, traslladar el suport als membres del Govern que declararan a Madrid i als que es troben a Bèlgica.