Súria habilitarà una zona esportiva i de lleure al Poble Vell

Dins dels pressupostos participatius que s'elaboren amb les entitats veïnals

Redacció
31 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 17:57h
L'Ajuntament de Súria ha iniciat les obres per habilitar una zona esportiva i de lleure al costat de l'àrea d'estacionament de la carretera de Sant Salvador, al barri del Poble Vell, dins dels pressupostos participatius d'enguany. Les obres per fer realitat aquest nou espai lúdic, ubicat al costat de l'actual parc infantil, tindran una durada aproximada de dos mesos.

La superfície d'aquesta nova àrea lúdica serà d'uns 750 metres quadrats. El projecte preveu les següents actuacions:

- Donar continuïtat al mur d'escullera i la cuneta de formigó iniciada amb el condicionament de la zona d'estacionament de vehicles.
- Crear un petit bosc urbà, donant lloc a nous espais d'ombra.
- Construir mitja pista de bàsquet de formigó.
- Habilitar una pista de petanca.
- Instal·lar una àrea de pícnic amb quatre taules, paperera i font.
- Deixar a punt la preinstal·lació d'enllumenat públic.

En una fase posterior es preveu arranjar i ampliar l'actual parc infantil, així com també plantar-hi més arbres.

El pressupost de les obres del nou espai lúdic del Poble Vell és de 28.492 euros, IVA inclòs, que seran finançats per l'Ajuntament. El projecte ha estat elaborat pels serveis tècnics de l'àrea d'Urbanisme de l'Ajuntament.

Els pressupostos participatius són elaborats a partir de propostes presentades per les associacions de veïns de la vila per als seus respectius barris. Una altra actuació que s'ha portat a terme al Poble Vell dins dels pressupostos participatius ha estat la millora dels accessos a les dependències de l'Associació de Veïns, ubicades a l'edifici del Casinet.
Arxivat a