Més de 300 nedadors catalans, espanyols i andorrans, en el Trofeu Serra Santamans

La 61a edició d'aquest certamen tindrà lloc dissabte

Redacció
31 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 23:20h
Aquest dissabte, 4 de novembre, les piscines municipals de Manresa acolliran la 61a edició del prestigiós Trofeu Fèlix Serra Santamans, un esdeveniment esportiu que la Fundació Jesús Serra (germà de l'honorat amb el nom del trofeu) patrocina des de fa molts anys i que s'ha convertit en una veritable festa de la natació que acull les figures més rellevants del país en aquest esport. La competició, organitzada pel CN Minorisa, comptarà amb la participació d'un total de 313 nedadors, 158 dels quals seran homes i 155, dones. Tots ells participaran a l'esdeveniment en representació de 37 clubs d'arreu de l'estat i del principat d'Andorra. 

El certamen es desenvoluparà en dues jornades. La primera començarà a dos quarts de deu del matí i la segona, a dos quarts de cinc de la tarda. Com cada any, l'esdeveniment aplega el bo i millor de la natació. En aquest sentit, doncs, no hi faltarà la Medalla de Bronze en els JJOO de la Joventut en 200 esquena (2014), África Zamorano; Marta González, considerada la dona més ràpida de la península; la medallista dels Jocs del Mediterrani l'any 2013, Jèssica Vall, o la veterana campiona Erica Villaécija. 

Entre els manresans que aspiren a pòdium, s'hi trobaran els joves Arnau Rovira (CN Sant Andreu) i Mireia Pradell (CN Barcelona). Per part dels nedadors del club amfitrió, cal destacar la presència de Berta Martínez i Alba Rovira, que estan entre les setze millors marques en les seves proves.