​El Montepio acollirà dijous un «psicoshow» sobre l'addicció a les pantalles

El conduirà el jove terapeuta Àlex Casanova

Redacció
31 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 11:36h
El Montepio de Conductors vol aportar el seu gra de sorra per informar als joves i a persones de qualsevol edat sobre el comportaments addictius que poden anar associats a l'ús inadequat de les pantalles, ja sigui de telèfon mòbil, tauleta o ordinador. Per això ha organitzat, per aquest dijous 2 de novembre a un quart de nou del vespre, un acte divertit i amè a càrrec del psicòleg Àlex Casanova i que rep el nom de Psicoshow. L'addicció a les pantalles

Aquest jove terapeuta va demostrar els seus coneixements i habilitats comunicatives en el darrer TEDxManresa que es va celebrar fa unes setmanes al teatre Kursaal de Manresa. El tema de l'addicció a les pantalles, que es tradueix en un ús problemàtic d'internet, el mòbil i d'altres eines, ja afecta entre el 3% i el 4% dels adolescents.

Aquest és el segon dels actes del cicle que ha programat el Montepio per presentar persones que tenen talent i se'ls obre les portes per tal que puguin transmetre els seus coneixements i les seves idees. La intenció de l'entitat és fer de l'Espai Montepio un punt de trobada de persones amb inquietuds. La primera de les activitats va ser a principis d'aquest mes d'octubre amb la presència del fisioterapeuta i acupuntor Àlex Gómez.