Aquest dilluns es juga el triangular de futbol organitzat per la Jove Cambra

Hi prendran part equips formats per Althaia, Banc de Sang i Institucions

Redacció
29 d'agost del 2009
Un any més, la Jove Cambra Internacional de Manresa organitza el Partit de Futbol de Festa Major, que se celebrarà a l'Estadi Municipal del Congost el dilluns 31 d’agost, a les 17 hores. Enguany, es continua organitzant el partit amb la col.laboració del Banc de Sang, per tant, serà en el format d'un triangular on hi participaran les Institucions, Membres de la Fundació Althaia i el Banc de Sang de Manresa.

En el triangular s’enfrontaran tots contra tots en partits de mitja hora de durada. El guanyador s’establirà per major nombre de victòries. En cas d’empat guanyarà l’equip que hagi marcat el major nombre de gols. Entre cadascun dels partits hi haurà un descans d’uns 10 minuts. L’equip guanyador s’emportarà un trofeu i el triangular acabarà a les 19 hores aproximadament.

Enguany, es compleixen 19 anys del tradicional Partit de Futbol de Festa Major organitzat per la Jove Cambra Internacional de Manresa. És la cinquena edició del triangular que s'organitza conjuntament amb el Banc de Sang per tal de promoure i sensibilitzar la població perquè doni sang.

S’aprofitarà, doncs, el partit per fer difusió de la campanya de donació de sang, que se celebrarà el dissabte, 5 de setembre, a l’escola Renaixença (plaça Independència,1), de les 10 a 14 h. del matí, i de 17 a 21 h. de la tarda.