Vols dissenyar el pessebre del Collbaix? Participa al concurs del CECB!

Redacció
31 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 10:05h
Imatge d'un dels pessebres que s'ha col·locat al Collbaix  en el marc de les festes de Nadal
Imatge d'un dels pessebres que s'ha col·locat al Collbaix en el marc de les festes de Nadal | CECB
El Centre Excursionista de la Comarca del Bages (CECB) ha decidit implicar la ciutadania en el disseny del pessebre que cada any l'entitat col·loca al cim del Collbaix, coincidint amb les festes de Nadal.

Des de l'any 1963 que l'entitat excursionista, la nit del 24 de desembre, puja, al Collbaix, un pessebre "de muntanya" diferent. Enguany, i sense perdre la tradició, el betlem tornarà a lluir al cim de la muntanya. Però no estarà dissenyat pels membres del CECB, sinó que serà la ciutadania qui l'idearà.

I com ho farà? Doncs a través d'un concurs en el qual tothom que hi vulgui participar haurà de fer un dibuix del projecte tenint en compte que ha de tenir una mida i un pes reduïts; ha de ser resistent a condicions meteorològiques adverses i a bretolades, i ha de tenir una temàtica excursionista.

Tots els projectes s'hauran d'enviar per correu electrònic a [email protected] abans del dia 10 de novembre. Un cop valorats tots els dissenys, el jurat del CECB farà públic el guanyador. Aquest haurà d'especificar el material que necessita per construir el pessebre, que costejarà l'entitat. El 15 de desembre l'haurà d'haver acabat.

El guanyador, a més, obtindrà un premi consistent en una quota de soci del CECB d'un any i un cap de setmana al Refugi Bages.