Tot a punt per a l'estrena del primer Mercat de Música Morta de Manresa

Des de dimarts fins a dijous cinc formacions manresanes i tres de la resta del país participaran en el festival | Tallers, fires i un correbars completaran el programa

Imatge d'uns quants dels organitzadors de l'MMMM
Imatge d'uns quants dels organitzadors de l'MMMM | AFT
Redacció
30 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 19:46h
Manresa acollirà des d'aquest dimarts 31 d'octubre fins al dijous 2 de novembre la primera edició del Mercat de Música Morta de Manresa. La iniciativa centrarà la seva actuació en diferents espais del Barri Antic, agafant com a protagonista el Mercat de Puigmercadal. L'entrada és lliure i oberta a totes les persones.

Cinc formacions manresanes – Jos Racero, Maria Ribot i Eduard Gener, Hybrid Park, Lupulus Emsembla i la Tuna Tuninya – i tres de la resta de Catalunya – L'Hereu Escampa, The Bird Yellow i Retirada – participaran en el festival. Paral·lelament, també se celebraran altres activitats com un taller educatiu, un mercat de flors i artístic o un correbars amb la Tuna Tuninya. El projecte neix amb una voluntat transformadora, on un dels eixos principals serà la normalització de la mort.

NacióManresa, mitjà oficial del Mercat de Música Morta de Manresa

NacióManresa, el diari digital del Bages i el Moianès, és el mitjà oficial d'aquesta primera edició del Mercat de Música Morta de Manresa. D'aquesta manera, el diari referma la seva aposta per la cultura i el Barri Antic de la capital del Bages.
Arxivat a