La Fira de la Llenega de Cardona es consolida entre les fires boletaires del país

Malgrat ser un any de pocs bolets, la fira va comptar amb una zona d'exposició micològica que va atraure especialment l'atenció dels visitants

Zona d'exposició micològica a la Fira de la Llenega de Cardona
Zona d'exposició micològica a la Fira de la Llenega de Cardona | AjCdn
Redacció
30 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 14:24h

La Fira de la Llenega de Cardona va registrar diumenge un gran nombre de visitants interessats en l'oferta de bolets i productes artesanals que oferien els diversos expositors presents a la fira. Malgrat ser un any de pocs bolets, la fira va comptar amb una zona d'exposició micològica que va atraure especialment l'atenció dels visitants.

El grup de música folk El Toll va animar places i carrers del nucli històric, que es van omplir amb les parades dels botiguers, el mercat de diumenge, boletaires, artesans i mostra d'oficis. Com ja és habitual, la zona de degustació va ser la més visitada i alguns dels restaurants que hi van participar van exhaurir, alguns abans d'hora, les degustacions que presentaven.

El concurs infantil de boletaires va comptar amb una alta participació, amb prop d'una vintena de nens i nenes. A més, el concurs de tapes va tenir la participació més alta dels darrers anys i va comptar amb tapes d'alta qualitat.

Els més petits, a banda del concurs Tocats del Bolet, van poder gaudir d'una caravana de ponis durant tot el matí, atraccions infantils i l'espectacle Cagallufes el follet rondinaire. A la tarda el grup Ballaveu, va tancar la Fira amb el seu concert de música tradicional. A banda, cal destacar també l'elevada participació a la VI Marató de Country, que any rere any gaudeix d'un gran èxit.
Arxivat a