El Centre de Visitants de L'Estany proposa conèixer els indrets més suggerents del poble

Serà a través d'una sortida que tindrà lloc aquest diumenge

Redacció
30 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 12:02h
El Centre de Visitants de l'Estany ha muntat, per aquest diumenge 5 de novembre, una sortida temàtica per a conèixer els indrets més emblemàtics d'aquest poble situat a la comarca del Moianès. 

Es tracta d'una visita guiada de tres hores que començarà a les deu del matí amb una explicació del territori a l'espai museogràfic del Centre de Visitants; que també farà parada a la mina de desguàs de l'antic estany que dóna nom al municipi, i que clourà amb una excursió a peu per l'itinerari del Domini de la terra, que permetrà, als assistents, conèixer el monestir de Santa Maria de l'Estany, el nucli antic del municipi i les restes de la petita església que Pere Tarròs, monjo del monestir de l'Estany, va aixecar l'any 1485 sobre el coll de la propietat de la Crosa, al camí d'Oló.

Per a participar a l'activitat, que s'iniciarà a les deu del matí des del Centre de Visitants (Plaça del Monestir, 4), cal fer una inscripció prèvia enviant un correu a estany.dinamitza@estany.cat o trucant al 93 830 30 00.

El preu per persona serà de 3 euros (majors de 18 anys); 1 euro (de 8 a 17 anys), i gratuït pels menors de 7 anys. Es pagarà el mateix dia de la sortida.