El Memorial Alcalde Evaristo del Pont de Vilomara comptarà amb atletes de pes

Just Socials, David Martínez o Meritxell Soler, de l'Avinent Manresa, Enrique Luke, del Rios Running, Florence Bertholet, de la UA Lleida o de Laia Andreu, de l'Atlètic Granollers, han confirmat la seva presència a la cursa

Redacció
30 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 9:50h
Els carrers del Pont de Vilomara estan a punt per acollir el proper diumenge 5 de novembre, la XII edició de la Cursa atlètica Memorial Alcalde Evaristo. La cursa, plenament consolidada en el calendari de la Catalunya Central, té confirmada ja la presència d'importants atletes com Just Socials, David Martínez o Meritxell Soler, de l'Avinent Manresa, Enrique Luke, del Rios Running, Florence Bertholet, de la UA Lleida o de Laia Andreu, de l'Atlètic Granollers, entre d'altres.

Com cada any, la cursa absoluta es fa sobre una distància de 10 quilòmetres i les curses de promoció, des de pre-minis fins a infantils, tenen distàncies de 500 metres per als més petits, i de 1.500 metres per a les categories superiors. Les inscripcions s'han de fer abans de l'1 de novembre a www.championchip.cat o www.cursaelpont.cat.

Horaris

- A partir de les 8.30h, recollida de dorsals i xips a la Sala Polivalent.
- 10.00h sortida cursa promoció A, distància 500 mts 
- 10.15h sortida promoció B, distància 1.500 mts
- 11.00h sortida de la cursa de 10 Km.
- 12.00h Lliurament de premis a la Plaça de l'Ajuntament