El Grup Teatre Navarcles estrena per Tots Sants «Quin embolic abans del diluvi!»

L'obra, que està escrita pel periodista navarclí Joan Antoni Fernández i dirigida per Sebastià Puig, es podrà veure a l’Auditori Agustí Soler i Mas de Navarcles els dies 1, 4 i 5 de novembre

Redacció
30 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 9:10h
El Tom i el Yasin són els únics supervivents d'una empresa ruïnosa d'autocaravanes de la Catalunya Central. Malgrat el tancament anunciat per manca de clients i per estar situada en un solar per on preveu que passarà una nova autopista, tots dos personatges resisteixen la crisi oferint als seus clients "negocis alternatius" no massa legals i certament perillosos. Aquest és l'argument de Quin embolic abans del diluvi!, un vodevil original del periodista navarclí Joan Antoni Fernández i interpretat per una vintena d'actors i actrius del Grup Teatre Navarcles, dirigits per Sebastià Puig.

El Grup Teatre Navarcles va ser creat l'any 1983, a l'entorn i empara del teatre del Casal Parroquial i és l'hereu de la llarga tradició teatral que s'hi havia configurat des de 1898. Des de llavors han posat en escena una trentena d'obres, normalment per la tardor i la primavera, així com per les festivitats senyalades del poble (Festes Majors d'Hivern i Estiu, i Nadal).

El seu repertori inclou obres d'autors catalans "clàssics" (Segarra, Guimerà, Bonavia, Folch i Torres...), de la generació de 1950 i 60 (Anglada, Vilanova, Tàpias, Vendrell...) i de 1970, 80 i 90 (Coquard, González, Benet i Jornet, Rosquellas,...), juntament amb autors espanyols i europeus del segle XX traduïts al català (Casona, Christie, Camoletti, Fassbinder...).
 
En aquesta ocasió estrenen una obra original d'un autor local, Joan Antoni Fernández, del qual ja havien interpretat anteriorment, amb molt bona acollida de públic, tres obres escrites expressament per la Febrada (Festa Major d'Hivern): El Monastir serà navarclí (2006), Atemptat gairebé mortal al carrer de la Sort (2009) i El botiguer Presseguer i el monstre del Llac (2011).

Les representacions tindran lloc el dimecres 1 i diumenge 5 de novembre, a les 18.00 h; i el dissabte 4 de novembre, a les 21.30 h, a l'Auditori Agustí i Soler i Mas. Les entrades tenen un preu de 8 euros i es poden comprar on line a https://grupteatrenavarcles.org; https://navarcles.fila12.cat; o bé presencialment a INSPRU SL (carrer Jesús,1) o a les taquilles de l'Auditori Agustí Soler i Mas, de 5 a 7 de la tarda.