Aleix Duran: «Hem fet bé de sortida allò que depenia de nosaltres»

Aleix Duran durant el partit contra el Barça B
Aleix Duran durant el partit contra el Barça B | BàsquetManresa
29 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 22:37h
Aleix Duran, tècnic de l'ICL Manresa, s'ha mostrat satisfet pel bon inici de partit dels seus jugadors contra el Barça B. "Hem fet bé allò que depenia de nosaltres com és la duresa defensiva o l'activitat de les mans", ha assegurat Duran. Després l'equip has intentat mantenir-ho el màxim d'estona. I això ho han fet titulars i suplents. Tothom tenia una tasca assignada i a grans trets l'han fet. Al tercer quart, han arribat els moments crítics quan el Barça B s'ha posat a dotze punts. Dues individualitats han tornat les coses al seu lloc i al darrer quart Duran ja ha pogut dosificar la plantilla. 

Diversos jugadors han aportat en moments importants. N'hi ha hagut dos, Jordan Sakho i Jokubas Gintvainis, que han fet una passa endavant. De Sakho espera Duran no haver-ne vist encara la millor versió però sí que "s'acosta al jugador que teníem pensat que fos quan vam dissenyar la plantilla a l'estiu". I Gintvainis "portava ja dues o tres setmanes entrenant a un nivell molt alt. Les faltes que rebia li impedien jugar l'estona que mereixia". Però no només han estat els únics destacats del partit. Amb cinc jugadors per sobre els deu punts, el tècnic ha valorat altres aspectes que van més enllà de l'anotació. Es tractava que el jugador que sortís aportés coses positives a l'equip. I així en totes les rotacions de partit. "Això ens fa més imprevisibles", ha comentat Duran.

Alfred Julbe es rendeix a la superioritat manresana

Poca cosa podia dir l'entrenador del Barça B, Alfred Julbe. El tècnic barceloní ha reconegut la superioritat de l'ICL Manresa "des del principi i en tots els aspectes del joc".  En petits moments, els blaugrana han intentat assemblar-s'hi sense aconseguir-ho del tot. La segona part ha vingut marcada per l'avantatge que els bagencs havien aconseguit. "No només en punts sinó també en rebots i intensitat", ha justificat Julbe. Respecte el duel de Lliga Catalana, el tècnic visitant ha trobat l'ICL Manresa molt millorat.
Arxivat a