Més de dues-centes persones passen per la jornada de portes obertes de l'Oller del Mas

Jornada de portes obertes a l'Oller del Mas
Jornada de portes obertes a l'Oller del Mas | Oller del Mas
Redacció
29 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 14:58h
Oller del Mas i el càtering del Restaurant Ospi assoleixen enguany el rècord de casaments amb 39 i més de 25 confirmats per al 2018. L'entorn natural, el Castell del S. X i la proposta gastronòmica consoliden una fórmula on l'exclusivitat i la singularitat vesteixen casaments únics. 

Aquest diumenge, l'Oller del Mas ha celebrat una nova jornada de portes obertes per a futurs matrimonis i els seus familiars. Aquesta jornada,que se celebra anualment, enguany ha atret a més de 70 parelles que acompanyades de familiars han gaudit de la màgia del castell i han vist en primera persona com és un casament. 

El Castell obria les portes a les parelles i les seves famílies que han pogut veure tots els espais muntats i decorats, una presentació i un sorteig final deferència dels proveïdors, han tancat la primera part de la jornada. Al migdia, el càtering Òspi ha ofert als assistents un espectacular còctel mentre l'exposició de 25 proveïdors oferia als nuvis divertides i originals idees per a completar el seu casament.

Oller del Mas es reafirma en la seva aposta conjunta amb el càtering Òspi unint la cuina d'autor i de producte amb la singularitat i la majestuositat d'un castell del S. X rodejat de vinya. 

Un cop més, l'Oller del Mas s'ha vestit per mostrar als nuvis la seva vessant més romàntica i reproduir així un casament amb el màxim de detall possible. A falta de dos casaments per acabar la temporada, Oller del Mas i Òspi fan un balanç molt positiu del 2017 i encaren el 2018 amb bones sensacions i moltes novetats.