El CN Minorisa amb baixes rep un dur correctiu a l'Hospitalet (17-6)

El CN l'Hospitalet va mostrar-se superior al CN Minorisa
El CN l'Hospitalet va mostrar-se superior al CN Minorisa | Simón Noguera
29 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 11:27h
El CN Minorisa va rebre dissabte un sever correctiu a casa del principal favorit a l'ascens a la lliga estatal, el CN L'Hospitalet, per 17 a 6. Va ser clau per al desenvolupament del matx la diferencia de fortalesa física i les nombroses baixes, fins a cinc, dels bagencs. Tot i així, el partit va començar bé pels de Ventura, que controlaven el joc i mantenien una coherència com a conjunt que posava en dificultats als del Baix Llobregat. D'aquesta manera, Martínez igualava el gol inicial local en perfecte vaselina. Aleix Estany, transformant un penal, posava el segon empat en el marcador, i Talavera posava el 2-3, en superioritat, pels minoristes.

Dins el darrer minut, però, dues accions desencertades en defensa permetien als hospitalencs dos llançaments de falta directa que els feien arribar a la fi dels primers vuit minuts amb avantatge en el marcador 4-3. Un resultat que es pagava car, ja que el boia titular manresà, des de meitat del període estava amb dues exclusions i condicionava la seva participació. Això unit a una banqueta amb només tres jugadors de camp posava costa a munt mantenir el ritme que exigien els locals.

En aquesta situació, el segon quart va ser un calvari per als manresans, ja que tot i que Falla responia al gol inicial dels local i posava el 5-4 en el lluminós, veien com els hi venia a sobre una allau de joc i llançaments que feia que s'arribés a la mitja part amb el matx sentenciat, 9-4.

La superioritat local va seguir després del canvi de camps, que ajudada per accions inexpertes dels joves jugadors manresans amb poques hores de waterpolo d'alt nivell, va fer que arribés un nou parcial contundent, 5-2, amb gols de Raúl Ruiz i León per part del CN Minorisa.

El mateix camí va seguir els darrers vuit minuts, amb major control de l'atac del CN L'Hospitalet que anotava tres gols sense resposta dels del cor de Catalunya, fins deixar el definitiu 17-6 en el marcador

Arbitratge a càrrec de Caner i Gómez. Van assenyalar nou exclusions i un penal als jugadors locals, per catorze exclusions als visitants. Els locals en convertiren deu en gol, mentre que els manresans només convertiren el penal i una jugada de superioritat.

Parcials: 4-3, 5-1, 5-2 I 3-1.

CN L'Hospitalet: A López, A Cazorla 1, R Muñoz 1, C Vilar 1, R Hostache 2, D Pereira 3, N Méndez, N Montes 1, C Martínez, E Mur 1, J Fernández 2, M Gispert 5, J Ferrrandis.

CN Minorisa: I Prieto, X Falla 1, X Pelegrín, R Ruiz 1, E Martínez 1, A Vilarasau, M Puerta, C Talavera 1, A Estany 1, A León 1, D Calvo.