El Centre de Normalització Lingüística Montserrat inaugura la nova seu a Manresa

El nou espai, al passeig de Pere III, permetrà donar més visibilitat als serveis del centre | És accessible i amb aules adequades per a les seves activitats

Inauguració, aquest divendres, de la nova seu del CNL Montserrat
Inauguració, aquest divendres, de la nova seu del CNL Montserrat | AjM
Redacció
27 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 14:25h
El CNL Montserrat ha inaugurat aquest divendres al migdia la seva nova seu, un espai reformat i modern, situat al centre de Manresa, al passeig de Pere III, 68, que permetrà donar més visibilitat als serveis del centre. El nou edifici ha estat possible gràcies a l'aposta de l'Ajuntament de Manresa, que ha vetllat perquè sigui un local obert a tothom, sense barreres arquitectòniques i amb aules adequades per fer-hi classes de català i activitats de dinamització de llengua i cultura catalane s.

A la inauguració hi han intervingut Anna Crespo, regidora de Cultura i Joventut de l'Ajuntament de Manresa i presidenta del Consell de Centre del CNL Montserrat; Lluís Cerarols, delegat territorial de Cultura del govern de la Generalitat, i Núria Brugarolas Camps, directora del CNL Montserrat. També hi han assistit el president del Consell Comarcal del Bages, Agustí Comas, diversos regidors de l'Ajuntament, i desenes de persones, amb alguns professors, personal i alumnes del centre.

La coral Cor Obert, formada per alumnat i participants del Voluntariat per la llengua i dirigida per Rosa Maria Ortega, ha amenitzat l'acte amb un repertori de cançons preparades per a l'ocasió. L'acte també ha tingut la col·laboració de Diesa Restauració i Carrefour Manresa.