El Forum Energia obre l'Ecoviure, tres dies dedicats a l'ecologia i la sostenibilitat

El Fòrum tindrà lloc divendres de 8.30 a 13.30 i s'hi parlarà de la transició energètica a Catalunya

La Fira Ecoviure torna aquest cap de setmana al Palau Firal
La Fira Ecoviure torna aquest cap de setmana al Palau Firal | Catpress
Redacció
26 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 14:28h
El Fòrum Energia donarà divendres el tret de sortida a la fira Ecoviure que se celebrarà durant tot aquest cap de setmana al Palau Firal. Seran tres dies dedicats a la sostenibilitat, l'ecologia i el medi ambient amb representació de diferents sectors econòmics entre els quals destaca d'una manera especial el de la mobilitat, amb una àmplia mostra de vehicles elèctrics.

El Fòrum Energia tindrà lloc aquest divendres entre les 8.30 i les 13.30 del matí i es dedicarà a parlar de la transició energètica a Catalunya, un pla del govern per aconseguir que l'any 2050 el 100% d'energies que s'utilitzin siguin renovables. Hi participaran, entre altres, Assumpta Farran, directora de l'Institut Català de l'Energia.

Ecoviure obrirà portes al públic el dissabte a les 10.30 del matí i es podrà visitar dissabte i diumenge de 10.30 del matí a 8.30 del vespre. Hi haurà servei de bus híbrid per desplaçar-se fins al Palau Firal des del centre de Manresa i, com a novetat d'enguany, els visitants podran comprar l'ecotiquet, que els permetrà fer degustacions de diferents productes ecològics.