Detenen una jove a Manresa per robar violentament a dones d'edat avançada

Redacció
26 d'octubre del 2017
Actualitzat el 27 d'octubre a les 9:41h
Llibertat amb càrrecs per una jove manresana autora de dos delictes de furt amb violència
Llibertat amb càrrecs per una jove manresana autora de dos delictes de furt amb violència | @mossos
Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Manresa van detenir el passat 24 d'octubre una jove de 24 anys i veïna de la ciutat, com a presumpta autora d'un delicte de robatori amb violència i un furt.

El fets van passar pels volts de dos quarts de quatre de la tarda del passat 6 d'octubre, al carrer Sant Joan d'en Coll, on una dona de 82 anys va ser assaltada al vestíbul de l'edifici, quan tornava de fer la compra.

Mentre esperava l'ascensor, se li va apropar una noia jove que no coneixia. En obrir-se l'ascensor, la jove també va entrar-hi i mentre pujaven li va obrir la bossa de mà i li va prendre el moneder.

La víctima va intentar recuperar el moneder i va forcejar amb la desconeguda, però aquesta va aconseguir fugir corrents amb el botí quan es van obrir les portes de l'ascensor.

Al dia següent, els Mossos van tenir coneixement que a les sis de la tarda una altra dona de 93 anys havia sigut assaltada per una noia jove al passeig de Pere III de Manresa.

La víctima es estava comprant en un establiment quan se li va apropar una desconeguda que es va oferir a ajudar-la per posar la compra dins la bossa. Quan la dona la va obrir, la jove va aprofitar per prendre-li el moneder i marxar corrents del lloc.

Arran dels fets es va iniciar una investigació que va constatar que els dos delictes havien estat perpetrats per la mateixa persona. La sospitosa va ser localitzada i detinguda la tarda del passat dia 24 a Manresa.

La pressumpta autora dels fets, amb antecedents, va passar el dia següent a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.