Actualitzen la cartografia topogràfica urbana de Monistrol de Montserrat

Vista parcial de la cartografia topogràfica de Monistrol de Montserrat
Vista parcial de la cartografia topogràfica de Monistrol de Montserrat | Diputació
Redacció
25 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 17:50h
La Diputació de Barcelona ha actualitzat la cartografia topogràfica urbana escala 1:1000 de Monistrol de Montserrat. Aquesta cartografia és una eina essencial pels municipis ja que és la que s'utilitza per al planejament urbanística, el cadastre així com les xarxes d'equipaments i serveis.

Per aquest treball s'han cartografiat 370 hectàrees de sòl urbà i urbanitzable del municipi, així com les hectàrees del sòl no urbanitzable necessàries per a la planificació urbanística dels seu àmbit territorial. Per a la seva realització s'han utilitzat fotografies aèries que utilitzen tècniques fotogramètriques així com del treball de camp. El conjunt del treball està estructurat en sis fitxers amb l'altimetria, planimetria, toponímia, model digital d'elevacions, vialer i model digital del terreny

L'actualització d'aquesta cartografia, realitat d'acord amb el plec d'especificacions tècniques v 2.2 aprovat per la Comissió de Coordinació Cartogràfica de Catalunya, facilita els treballs de diagnosi, planificació i gestió municipal, així com la presa de decisions estratègiques. El treball s'ha lliurat en els formats Microstation, Autocad i PDF amb nivells i sistema de referència ETRS89.