Reflexions filosòfiques de Josep M. Esquirol fusionades amb poesia, al Tocats

El recital tindrà lloc dijous a les 8 de la tarda a l'Espai Memòries del Museu Comarcal

Redacció
25 d'octubre del 2017
Actualitzat a la 13:53h
Aquest dijous a les 8 de la tarda, el Tocats de Lletra continua fent camí mitjançant una oferta literària i cultural transversal i de qualitat. Així, l'Espai Memòries del Museu Comarcal acollirà el muntatge Intempèries, amb Josep Maria Esquirol, professor de filosofia de la Universitat de Barcelona i les poetes Anna Gual, Laia Noguera i Irene Tarrés. L'acompanyament musical anirà a càrrec del Hang de Ravid Goldschmidt.

La poètica d'Anna Gual, Laia Noguera i Irene Tarrés es fusionarà amb les reflexions filosòfiques de Josep Maria Esquirol en un recital que parlarà de l'espai límit i les intempèries humanes.

L'espectacle està organitzat per Tocats de Lletra i el Gremi de Llibreters de Catalunya i funcionarà amb el sistema de taquilla inversa. El PEN Català destinarà al recaptació a finançar projectes d'escriptors refugiats.

Transport de rodalies de l'Associació d'Escriptors en llengua Catalana

Una de les novetats d'enguany és que, per primer cop, el Tocats de Lletra comptarà amb la participació de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC) que presentaran el treball Transport de rodalies.

Poetes de generacions i estils diferents com Jordi Vintró, Núria Busquet, Jordi Cussá, David Madueño i Empar Saez, oferiran un recital que planteja un trajecte poètic amb transport de rodalies fins a Manresa. Els seus versos aborden temàtiques com el viatge, el moviment i el canvi.

L'espectacle, que tindrà lloc al Barlins Teatreria (c. Sabateria, 3) a les 10 del vespre, està coordinat per Maria Antònia Massanet i organitzat per l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC) i Tocats de Lletra.

L'espectacle Més que paraules canvia de dia

D'altra banda, i a causa de la vaga d'estudiants convocada per demà el matí, la funció Més que paraules, que estava programat a les 12 del matí i anava adreçat exclusivament als instituts, es trasllada al dia 16 de novembre al Teatre Conservatori.

Programa Tocats de Lletra dijous 26 d'octubre

A les 20 h

Intempèries, amb Josep Maria Esquirol, Anna Gual, Laia Noguera i Irene Tarrés. Acompanyament musical del Hang de Ravid Goldschmidt.

Museu Comarcal de Manresa – Espai Memòries (Via Sant Ignasi, 40)

A les 22 h

Transport de Rodalies, amb Jordi Vintró, Núria Busquet, Jordi Cussá, David Madueño i Empar Saez

Barlins Teatreria (c. Sabateria, 3)