Castellbell i el Vilar viurà una castanyada amb actes per a tots els públics

La nit del 31 d'octubre hi haurà ball al Burés, mentre que el primer dissabte de novembre es programarà el "Bosc de la por"

Redacció
25 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 11:47h
Castellbell i el Vilar ho té tot a punt per a viure una castanyada amb activitats per a tots els públics. El dimarts 31 d'octubre es programarà la Castanyada popular al Burés. A partir de les 11 de la nit hi haurà venda de castanyes i coca amb xocolata desfeta a càrrec dels alumnes del SES Bages Sud. Els nens i nenes també podran gaudir dels inflables. El DJ mclaret posarà la música amb una disco ball amb els èxits dels 80 i 90. Una vetllada que compta amb la participació de l'Associació Fills i Amics del Burés. 

Primers actes

Els actes començaran aquesta setmana. Aquest dijous a les 7 de la tarda hi haurà la xerrada divulgativa Novetats astronòmiques, a la Biblioteca Maria Malla, i dissabte el nucli de Sant Cristòfol es programa l'Oktoberfest. 

Bosc de la por

Els actes es completaran el primer dissabte de novembre amb el Bosc de la por. L'Agrupació Teatral i Cultural de Castellbell i el Vilar proposa un recorregut terrorífic a partir de les 8 del vespre. La sortida serà des de la piscina municipal i tindrà un preu únic de tres euros. Hi haurà servei de bar.