Dijous s'estrenarà al Kursaal el musical «Priscilla», que arriba en set funcions

Arriba amb un muntatge monumental: 200 perruques, 500 vestits, 40 artistes i un autobús totalment robotitzat dalt l'escenari

Del 26 al 29 d'octubre Manresa viurà l'espectacularitat de «Priscilla»
Del 26 al 29 d'octubre Manresa viurà l'espectacularitat de «Priscilla» | Promocional
Redacció
25 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 11:33h
El musical Priscilla, reina del desierto arrenca aquest dijous 26 d'octubre a les 20h, la primera de les set funcions que es podran veure fins aquest diumenge al teatre Kursaal de Manresa. El muntatge, estrenat a Madrid, va fer temporada aquest hivern al teatre Tívoli de Barcelona amb molt d'èxit durant 15 setmanes consecutives i amb més de 100.000 espectadors. Priscilla és un dels muntatge més divertit i espectaculars del teatre musical, amb 23 canvis d'escenografia, 200 perruques i barrets, 500 vestits i 40 artistes en escena és el musical més espectacular que ha passat pel Kursaal. A part de Barcelona, Manresa és una de les dues úniques ciutats catalanes que acull el musical, que de l'1 al 4 de febrer aterrarà al teatre-auditori de Sant Cugat. 

Espectacular, emocionant, divertit i per a tots el públics són algunes de les característiques que fan de Priscilla la millor opció d'oci per a gaudir d'una festa sobre l'escenari del Kursaal. Amb el vestuari guanyador dels premis Oscar i Tony, que inclouen més de 500 vestits, 200 perruques, 150 parells de sabates i una posada en escena que inclou a 40 artistes sobre l'escenari, 23 escenes diferents, l'espectacular autobús que dona nom al musical i la banda sonora amb les cançons més ballades de la història, Priscilla és el musical més espectacular, emocionant i divertit que ha passat pel Kursaal.

Priscilla arriba a Manresa amb la garantia de Som Produce, empresa líder en la producció de grans musicals internacionals, incloent Priscilla, reina del desierto, Cabaret, West Side Story, Grease i Billy Elliot –que es va estrenar ahir dimecres a Madrid-, entre molts altres.

Basat en la pel·lícula guanyadora d'un Oscar, el musical Priscilla narra les divertides experiències de tres artistes drag que travessen el desert australià a bord de l'atrotinat autobús que dóna nom al musical, representant el seu atrevit espectacle en un viatge a la recerca de l'amor i de l'amistat. Amb els grans èxits de la música disco – des Tina Turner a Madonna – la seva banda sonora és la més ballada de tota la història, en una desfilada ininterrompuda de cançons i coreografies que converteixen Priscilla en el musical “Feelgood” per excel·lència. Hi podrem escoltar una antologia dels èxits de la música disco dels anys 90, que recull grans èxits de Madonna, Tina Turner, Supertramp, Gloria Gaynor, Village People, Donna Summer... Amb temes tan populars com It´s Raining Men, I Will Survive, Go West...

La gira de Priscilla s'estendrà fins a la primavera de 2018, amb més de 400 funcions en 35 ciutats, fins a arribar al rècord de 1.000.000 d'espectadors, la xifra més alta en el món després de Londres i Nova York. 

Les entrades per veure Priscilla al Kursaal de Manresa es venen a les taquilles del Kursaal i per internet. La sessió d'estrena serà dijous 26 a les 20h i les entrades costaran 49€ (45 amb el Carnet Galliner, majors de 65 anys i menors de 25). La sessió de divendres tarda a les 17.30h tindrà un preu únic de 39€. Les funcions de divendres a les 21h, dissabte a les 17:30h i a les 21h, i diumenge a les 17h costaran 55€ (49€ amb el Carnet Galliner, majors de 65 anys i menors de 25). La funció de diumenge a les 20:30h tindrà un preu de 49€ (45€ amb el Carnet Galliner, majors de 65 anys i menors de 25). Per les sessions de divendres 27 a les 21h i diumenge a les 17h hi haurà un 4x3, de manera que si es compren 4 entrades, només en pagues 3.