Setze gimnastes de l'Egiba participen a l'espectacle de la Festa dels Súpers

Gimnastes d'EGIBA que van participar a la Festa dels Súpers
Gimnastes d'EGIBA que van participar a la Festa dels Súpers | EGIBA
Redacció
24 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 19:14h
Aquest cap de setmana setze gimnastes d'alt nivell del Club de Gimnàstica EGIBA de Manresa van actuar a l'Estadi Olímpic de Montjuïc formant part de l'espectacle de la Festa dels Súpers.

L'equip d'actors, ballarins i els gimnastes bagencs varen interpretar un gran festival dedicat a la sostenibilitat del planeta. La trama de la Família del Club Súper3, que enguany es basava en salvar la natura, varen preparar un format extremadament màgic i espectacular, on tots els intèrprets representaven insectes que es trobaven dins d'un arbre.

La fusió resultant entre actors i acròbates va ser una lluïda coreografia vistosa de colors brillants, salts, música i ball que més de 200.000 espectadors (i milers més des de casa) van aplaudir amb entusiasme.

Els responsables del club manresà, Xavi Casimiro, Lluís Marquez i Míriam Font, han fet una valoració molt positiva de l'experiència, ja que "es va demostrar la professionalitat dels joves gimnastes així com la capacitat que té el Club EGIBA per crear esdeveniments i espectacles. Poder treure la gimnàstica del típic entorn d'un gimnàs i passar-la dalt d'un escenari fa que es mostri l'esport com un art.

El muntatge coreogràfic va portar dos mesos de feina per l'equip de joves i per a Míriam Font, que després d'haver creat dos espectacles de petit format al Teatre Kursaal de Manresa (Nit de l'Esportista 2012 i Gala d'Homenatge a Andreu Vivó 2016), va entomar el repte de crear una funció semblant però de gran envergadura.

Segons els responsables del club, la "feina conjunta amb l'equip de TV3 ha estat molt gratificant, s'ha pogut aconseguir quelcom únic i esperat per tot l'equip de l'espectacle, que van confiar en el treball del Club EGIBA des de el primer moment".