Inscripcions obertes per al torneig de tennis i pàdel a favor de l'Hospital de dia d'Oncologia

El campionat serà en el marc d'una jornada ludicoesportiva oberta a tothom que se celebrarà diumenge 29 d'octubre entre 9 del matí i 5 de la tarda

Redacció
23 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 19:55h
Els aficionat al tennis i al pàdel tenen una cita aquest diumenge, 29 d'octubre, a les instal·lacions del Club Tennis Manresa. Se celebrarà un torneig solidari a favor del futur Hospital de dia d'Oncologia i Hematologia de la Fundació Althaia en el marc d'una jornada ludicoesportiva que comptarà amb diverses activitats per a públics de totes les edats. La iniciativa està impulsada pel Grup Bueso i el Club Tennis Manresa amb la col·laboració d'Althaia.

El torneig de pàdel i tennis començarà a les 9 del matí i finalitzarà a les 5 de la tarda. Les inscripcions es poden fer al Club Tennis Manresa o telemàticament a través de la pàgina web www.grupbueso.cat.

En paral·lel, durant la jornada hi haurà diferents activitats lúdiques pensades especialment per a infants i joves, com per exemple giracats, burricletes, pintacares i inflables, entre d'altres. Al migdia també hi haurà una botifarrada solidària.

L'organització d'aquesta jornada ludicoesportiva coincideix amb el 25è aniversari del Grup Bueso.

La Fundació Althaia agraeix a l'organització la iniciativa i el fet que s'hagi decidit destinar la recaptació solidària al projecte de l'Hospital de dia d'Oncologia i Hematologia. Amb la col·laboració de tothom farem que el nou equipament sigui una realitat.