Un femení del CN Minorisa amb baixes perd en la difícil piscina del CN Badia (12-7)

El femení del CN Minorisa ha perdut contra el CN Badia
El femení del CN Minorisa ha perdut contra el CN Badia | Simón Noguera
22 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 20:44h
Sense algunes de les jugadores importants, el femení del CN Minorisa va veure's superat per un rival potent, el CN Badia, davant el qual van oferir una digna rèplica, però que no va anar més enllà de dominar fins a 55 segons de la fi del primer quart. Els gols de Muns van permetre situar-se les manresanes per sobre, 0-1 i 1-2, però al final del quart, el marcador assenyalava 3-2. El segon quart va ser similar, empat a tres anotat per Bisbal, dos gols locals, nou gol de Bisbal per situar-se 5-4 i arribar a la meitat del matx 6-4 per les de Badia.

Després del decans llarg, nova remuntada manresana, que amb gols de la capitana Muns i Bisbal, empataven a sis, i les vallesanes protagonitzaven una nova escapada després de marcar tres gols consecutius. El marcador quedava 9-6 a manca d'un únic període per jugar. Amb l'equip desgastat, el darrer quart va ser per les locals per 3-1, gol bagenc de l'encara convalescent Casasayas. Resultat final 12-7.

Arbitratge a càrrec de Calopa i Jaumandreu. Van assenyalar cinc exclusions a jugadores vallesanes per quatre a les bagenques.

Parcials: 3-2, 3-2, 3-2, 3-1.

Alineacions i golejadores:

CN Badia: L Almirall, M Muñoz 2, C Álvarez 1, R López, A Valle 5, E Iñiguez 1, M Hidalgo 1, L Callo 1, L Fernández 1, A Gallego, E Gómez, G Vinyó, L Valustera.
CN Minorisa: L Puiggròs, R Solernou, A Casasayas 1, I Gil, A Toribio, C Puerta, L Flores, E Noguera, L Muns 3, J César, A Bisbal 3, M Sala.