El Cd'E Manresa visita diumenge el difícil camp del FE Grama

L'entrenador Josep Solivelles considera que molts dels jugadors locals "podrien estar perfectament a Tercera Divisió"

Redacció
20 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 16:48h
El Cd'E Manresa es desplaça aquest diumenge a Santa Coloma de Gramenet on jugarà a 3/4 de 12 del migdia. El Cd'E Manresa figura setè a la classificació amb 11 punts (3 victòries, 2 empats i 2 derrotes) i visita a una FE Grama que té dos punts més. Els del Barcelonès son cinquens amb 13 punts (3 victòries i 4 empats).

L'entrenador del Cd'E Manresa, Josep Solivelles, considera que "diumenge tenim un partit força complicat. Dels més complicats que ens trobarem durant tota la temporada".

Solivelles valora que la Grama "és un equip fet amb la idea de pujar, cosa que no amaguen. Amb un pressupost molt fort i amb incorporacions de jugadors de qualitat. Segurament amb un nivell superior a la categoria. Jugadors que podrien estar perfectament a Tercera Divisió".

L'entrenador considera que "hem tingut una setmana estranya, ja que ahir no vàrem poder entrenar per causa de la meteorologia i per tant ens plantarem diumenge amb la tan sols dos entrenaments. Venim, però, d'una setmana amb tres partits disputats, i fins i tot pot ser positiu tenir una mica més de descans".